Entradas

Mostrando entradas de enero, 2018

Entrada lliure

Imagen
Entrada lliure   1. Fes una entrada lliure completa. Recorda que ha de dur imatges. L'any passat vaig anar de viatge al pais de Alemania,aquells 5 dies que vaig passar alla estava amb la meva alota que el seu pare viu allà saparat de la mare que viu a Mallorca, varem anar a passar aquells dies alla perque era l'aniversari de la meva alota i el volia passar amb el seu pare all'a a Alemania, un dia el seu pare ens va dur de excurció per la neu en la que varem alquilar uns esquis per cada un i ens varem passar el dia esquiant per les muntanyes nevades de Alemania...  

Nadal

Nadal                   1. T'agrada el Nadal?Per què? Explica'ns que n'esperes d'aquest (15 línies mínim). Si m'agrada per que venen vacances i lo mes important de les vacances per jo es que no tenim classe ni feina i podem estar tot el dia fent el que volgem. El que tambe m'agrada del nadal es que veim a la familia que son solem veure per que ens juntam per a fer dinars o sopars tot plegats aixi ens posam al dia xerrant amb la familia de que hem estat fent tot aquest temps que no ens hem vist. Del nadal també m'agrada quan arriba l'hora dels regals aixi tots els nins petits de ola familia disfruten del pare noel i els reis mags i els mes granse disfruten dels seus regals que normalment a la meva familia tothom te minim un regal per molt insignificant que sigui tots tenen ragal.
Imagen
Expressió escrita     1. Explica com vares descobrir que els reis màgics eren els teus pares i com et va fer sentir. Ho vaig sentir que uns alots mes grans que jo ho xerraven, heu vaig demanar als meus pares i me varen contar sa veritat. No me va fer sentir malamaent pero no mo volia creure.     2. Explica el que vol dir aquesta frase: "Els reis sí són màgics perquè els pares són capaços de fer màgia per tal d'aconseguir veure aquella lluentor especial als ulls dels seus fills". Que el pares estan disposats a fer lo imposible per veure es seus fills feliços.